Tuesday, 26 March 2013

Saya sayang dia (:

Assalamualaikum .
Halu , wala . Okey , serious Qila bosan gila babeng . Taktahu nak buat apa . Even homework belambak . Ah ! Malas nak usik . Pergh , pening siak tengok homework dalam beg . Dengan masalah yang melanda , em , malas nak pikir , malas nak layan . Buat pening kepala otak jeh . Lebih baik pikir pasal makcik sorang ni <3


Oxwhcqs6z5eztwiqrc8w0hqmqgg5mp7l

Ohaeyo ! Comel tak ? Comel tak ? Ok , berhenti angguk kepala . Dah tahu , dah tahu . Hehe . Tu lah makcik gemuk saya ^^ Saya sayang dia . Tak dengar ? Saya ulangi , saya sayang dia . Okey , bagus . Dengar pun (:

Dia , seorang kakak yang baik , cantik , comel , berwibawa dan pandai . Okey , Tahun ni dia PMR , so good luck ! Do your best . Nanti og bagi hadiah eh , kalau dapat bagus lah . Ngehngeh , Ops , lupa la nak bagitahu . Nini , nama makcik gemuk yang saya sayang ni --> FARISYA FARHANA BT. MAHAMUD <3 . Yes , i love her . She's my sunshine . Don't take take her from me :P 


Em , she's 15 years young . Not old , gemuk saya masih muda (: Dia , satu sekolah dengan saya lah . SMKA SHARIFAH RODZIAH , huh . Semangat ~ Kami pelajar .. blablabla . Panjang sangat , okey . Hehe , dia suka warna purple . Why purple ? Aloh , tanya dia (: Saya setia pada biru . 

Vkqitv7x7pqg6ynnjmlcl64uwqu34g4m

Hehe , Birthday dia ? Nak tahu ke ? Euuu , tak payah la tahu , eh ? Hehe , tak payah :P Nak cakap apa lagi , ha ! Dia kakak saya lah , kakak tipu , i mean , kakak angkat (: Dia tersangatlah baik . Dia selalu bagi saya semangat , dia selalu disamping saya , dia setia mendengar masalah saya , ya Allah , terima kasih kerana Kau anugerahkan seorang insan yang baik seperti dia :')

Dear FARISYA FARHANA , i just want to say that i love you so much . Do you know how much i love you ? Don't walk behind me , I may not lead . Don't walk in front of me , I may not follow . Just walk beside me and be my friend . Don't ask why i love you , just accept the fact that i do (:

Pmmon1hmq0h864ic1amjdjk3hjcxrffn

Okey , dia cantik , dia cantik . Okey lah , nak buat biskut . Haha , gedik je . Lastly , I nak cakap ' I LOVE YOU , SYS FARISYAAAAA ;) ' Okey , byebye ! Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh <3