Saturday, 25 October 2014

End year

Assalamualaikum wahai hamba Allah sekalian x)


Haha tetibe kan letak gambar Kai. See, how handsome he is. Okay sekarang dah 25 Oktober. Sekejap nya masa berlalu. Pt3 dah habis, zaman form 3 dah nak tamat. Hm hm pt3 dah habis last week pun rasa macam eh yeke dah habis ? eh haah la dah habis tak sangka. Hah macam tu lah . Rutin harian balik dorm semua membongkang atas katil, hadap novel. Bak kata Aina semua hadap kamus haha. Kat kelas jangan cakap lah tidur suka hati, main ceper, buka lagu kuat-kuat. Memang freedom habiss. Tapi ada je pbs belum siap. Alah leklek dulu. PSV, math, Sej, PJK and Pai . Tu semua ada pbs yg belum lengkap. Subjek lain taktahu lah. Kami tabah menghdapainya haha.

Semua pbs kena habiskan sebelum cuti. Hmm lagi 1 bulan k nak cuti. I tak berapa nak happy sangat sebab I kena berpisah dengan classmates yg disayangi. 3 tahun kot sama sama siapa je tak sedih kan. Happy sama-sama, susah sama-sama semuanya sama-sama. They're amazing you know! Haha tahun depan takde dah macam ni kan? I'll miss the moments

Hihi macam sweet je ayat atas ni. Aku takpernah nak serious. Kdg kdg diminta utk jadi matured, okay aku jadi matured. Sekejap hahaha. Gaduh salah faham sesama sendiri dah normal, tapi tu yang membuatkan kami makin rapat . Kami ada ketua ting dan pen ketua ting yang sangat comel plus garang haha. Dan para prefect yang berkaliber ecece. Mereka jalankan tanggungjawab dgn cukup baik. Good job babe

Sayang sangat nak tinggalkan tahun ni. Tahun terakhir yang cukup bermakna. Tahun yang mmpunyai banyak kenangan. Zaman form 3 membuatkan kami kena tough dan sabar lalui semua dugaan yg datang. Nak exam kan, InshaaAllah kami akan berjaya sama sama. 

Okay next year ya. I nak pindah , hm kalau ada rezeki lah. Eh eh baru perasan last post masa April dulu haha lama gila. I dah taktahu nak cerita apa. Kalau ada story yang mengarut I tepek je kat sini. Susah betul nak jadi org matured ye dak ? Haha apa lah. Okay berdasarkan insiden yang berlaku beberapa hari yang lepas I sedar, yang bersangka baik tu sangat sangat sangatlah penting. Kepercayaan pun penting jugak. Kalau tak letak kepercayaan mmg punah. So I sedar sekarang. Terima kasih kpd yang menyedarkan. Terima kasih kpd yang mendengar. Terima kasih kpd yang menolong. Te amo

Okay hm hm. Kalau I taip kat sini I memang macam cakap sorang-2. Hihi kesian. Okat gtg . Thats all for today haha tak habis-habis ayat sama je memanjang. Okay post ini diakhiri dgn pic detik-detik nak masuk dewan exam. Maassalamah , assalamualaikum