Wednesday, 26 October 2011

Contest Blogku Menawan Kalbu By Askar Pink & Amalina

Syarat-syarat:

 WAJIB follow blog ASKAR PINK dan AMALINA LAND.
 Warganegara Malaysia.
 Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
 Letak tajuk contest : CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.
 Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu.
 Tag sekurang-kurang 2 orang, tapi lagi ramai lagi bagus. Pastikan mereka tahu mereka di-tag :)
 Lepas dah buat semua tu, publish entry berkenaan dan letakkan link contest tu di ruangan komen. Kalau
     dari blog AMALINA LAND, letak link contest di blog AMALINA LAND
 Contest akan terbatal sekiranya kurang 20 penyertaan.
    Tag:


    SAYA JOIN YE KAK AMALINA!

    5 comments:

    1. Hello and hyehye tuan blog yang comey lote. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! Hug from me, hihi :)

      ReplyDelete
    2. Assalamualaikum w.b.t :) Yuhuuuu! Lina nak bagitahu, hadiah telah di-updated. Jangan lupa check penyertaan anda jugak. Kalau takda dalam list, inform me first, okay?:D

      ReplyDelete
    3. terima kasih akak! oke2 saya pasti akan check!!

      ReplyDelete
    4. Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :) Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D

      ReplyDelete
    5. ouh yeke.... oke2.... smestinya saya akan lihat.. haha...

      ReplyDelete

    Leave your comments here , syukran :D