Thursday, 27 December 2012

Baru sedar :')

Assalamualaikum , kawan .

Haii . Today , Qila nak cerita pasal seseorang yang penting dalam hidup saya . Nak bagitahu nama ke ? Takpe lahh . Tak payah keyy ? Dia ni , bukan sebaya dengan saya . Dah besar dahh :') Okeyy . Sekarang , tak tahu lahh . Mungkin sebab saya selalu rapat dengan KH ? Entah laa. Humm . *Air mata mengalir*

I don't know . Apa yang saya cakap dekat awak selama ni , betul okeyy . Tak tipuu . Sumpahh tak tipuu :') Saya tak tahu nak cakap apa . Saya sayangg awak (': Tak kisah laa awak nak fikir apa pungg . Terserah nak cakap bukan bukan . Saya sedar selama ni saya selalu buat awak sakit hati .


Tapi saya tak berniat pungg nak buat macam tu . Awak nak lupa kan saya ? Takpe lahh :') Saya boleh buat apa je kan ? Tapi saya tak boleh lupa kan awak . Memang saya perlukan awak . Setiap hari , saya tunggu tauu awak balas surat saya . Tapi takpe lahh , Awak busy . Lagi lagi tahun depan ada peperangan , kan ? Takpe :') Memang saya sayang awak . Tak kesah laa kalau awak tak sayang saya kan ? Takpe . Saya tetap sayang awak sampai bila bila :')


Awak dah lupa kan saya ? Takpe lahh :') Saya buat apa ?Mungkin saya tak sedar koutt . Tapi , itu bukan niat saya . Saya sayang ,perlukan awak . Saya juga akan sentiasa mendoakan kebahagiaan awak (': Semoga awak berbahagia dengan Si diaa k ? Kenapa saya tak boleh lupa kan awak ?Sebab saya sayang awak :') Selama lamanya saya akan sayang awak :')

*Kesat air mata* Okey laa . Saya sayang awak , k? Ingat tu :') Takpe laa kalau awak dah lupa kan saya :') Saya nak buat apa , kan ? Okey , need to stop , Remember that I LOVE YOU <3 

Assalamualaikum :') *Jangan fikir bukan bukan . Bukan lelaki :')*

1 comment:

  1. khas untuk awak :D

    http://www.mujadafewa.my/2012/12/blog-budak-senget.html

    ReplyDelete

Leave your comments here , syukran :D